Om skolen - Vestfold fylkeskommune '
  • 31. mai. 2013
  • 30. nov. 2016

Om skolen

Skolen ligger sentralt plassert på Borgheim, som er kommunesenteret på Nøtterøy.
Stedet er et kommunikasjonsknutepunkt med bussforbindelser i alle retninger,
enten man skal forflytte seg sydover til Tjøme og Hvasser, nordover til Tønsberg eller til
et eller annet sted i Nøtterøy kommune. Ellers ligger skolen landlig til med flott turterreng
og badeplass i nærheten, og ikke å forglemme: Nøtterøys flotte golfbane er nærmeste nabo.
De fleste av skolens drøyt 530 elever kommer fra Nøtterøy og Tjøme.
Vi er selvsagt glade for at det stadig kommer flere elever fra nabokommunene, men uansett vil begrepet ”nærmiljøskole” være ganske dekkende.
Faktisk er det slik at de aller fleste av Nøtterøy- og Tjømeelevene som velger studiespesialisering, søker seg til NVS. Blant dem som velger helse- og oppvekstfag, tar vi neppe mye feil om vi antar at prosentandelen ligger tett opp mot 100.

Du kan laste ned et informasjonsskriv om skolen i pdf-format