Mobilskole - Vestfold fylkeskommune '
  • Ellen Maryann Rosenhave
  • 04. nov. 2016

Mobilskole

Vi bruker fra høsten 2016 Mobilskole for å forenkle kontakten mellom skole og hjem, -begge veier. For deg som foresatt eller elev betyr det at du vil motta enkelte meldinger fra skolen på SMS, og du vil kunne kommunisere direkte med kontaktlærer på SMS.

Pass derfor på at skolen har fått dine kontaktopplysninger – og meld fra dersom det er endringer. Da når vi deg når det gjelder.

For å sende en melding til kontaktlærer gjør du slik:

Send en SMS med teksten

NVGS (mellomrom) KLASSE (mellomrom) «din beskjed her»

til 03686

For eksempel: NVGS 1HOC Kathrine er dessverre syk i dag. Hilsen H. Bertilsen, far.

NB: Husk å ta med hvem meldingen er fra, ettersom det ikke fremgår av meldingen skolen mottar.

Mobilskole vil ikke erstatte annen kommunikasjon, men vil gjøre det enklere for oss å nå ut med hastemeldinger, påminnelser og annen generell informasjon på en enkel måte – både for dere der hjemme og for oss på skolen.

Her kan du lese mer om Mobilskole. Du kan også ringe skolen på 33 35 10 00 hvis du har spørsmål eller er usikker på om dine kontaktopplysninger er riktige.