Hilsen fra rektor - Vestfold fylkeskommune '
  • 10. aug. 2017

Hilsen fra rektor

Rektor Anita Eikeland Larsen

Velkommen til nytt skoleår!

Jeg ønsker alle elever hjertelig velkommen til et nytt og spennende skoleår, og ikke minst ønsker jeg nye elever spesielt velkommen til Nøtterøy videregående skole – en skole for fremtiden!

Dere vil møte en skole som tenker fremtidsrettet, og SMART bruk av teknologi og innovasjon er to viktige satsningsområder for skolen. I tillegg har Nøtterøy vgs. høyt fokus på å være en helsefremmende skole med vekt på gode relasjoner og et positivt læringsmiljø.

Vi ønsker å holde høy kvalitet på vår undervisning, og vi gjennomfører derfor årlige lærerevalueringer, elevundersøkelser og medarbeidermålinger. Nøtterøy videregående skole scorer høyt på disse målingene, og skolen har mange svært gode faglige resultater fra begge utdanningsprogram.

På vår skole blir det satt krav til deg som elev, og vi mener at det er viktig at du opparbeider deg gode arbeidsvaner. Til dette får du god hjelp fra både kontaktlærer og faglærere.

Skolen tilbyr to utdanningsprogram. Vi har Helse- og oppvekstfag, som blant annet inneholder Vestfolds eneste tilbud innen apotekteknikerfaget. På helse og oppvekstfag kan du velge mellom ordinært løp mot fagarbeider, eller for dere som ønsker dere videre til høyere utdanning, så finnes det et tilbud som kombinerer helse og oppvekstfag med fag på studiespesialisering.

Skolens andre utdanningsprogram er studiespesialisering hvor du blant annet kan velge “Nøtterøy International Programme”. I tillegg starter vi denne høsten opp med et helt nytt tilbud – en egen innovasjonslinje.

Lærerne, sammen med øvrige gode medarbeidere, har forberedt seg godt for at dere skal få en flott skolestart, og vi gleder oss til å treffe både nye og kjente elever på onsdag 16. august!

Anita Eikeland Larsen