Nøtterøy International Programme - Vestfold fylkeskommune '
  • 15. jan. 2015
  • 15. jan. 2016

Nøtterøy International Programme

Liker du engelsk? Interesserer du deg for globale temaer? Kunne tenkt deg å være med på utveksling til Irland?

NIP er et tilbud på vg1, studiespesialisering. Her foregår undervisningen på engelsk ikke bare i fellesfaget engelsk, men også i fagene samfunnsfag og naturfag. I disse fagene fokuseres det på globale og aktuelle temaer, og på tverrfaglighet.

Siden NIP ble startet høsten 2014 har vi hatt et samarbeid med Adamstown Community College i Dublin. Elevene drar i første semesteret en uke på utveksling og bor hos vertsfamilier. Etter jul tar vi imot de irske elevene og lærerne her på Nøtterøy.
Da venter en spennende uke hvor vi opplever Nøtterøy, Tønsberg, Oslo og også drar til fjells på hyttetur sammen med de irske elevene.

Mer informasjon og bilder finner du her