Helse- og oppvekstfag - generell info - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • 05. jun. 2013
  • 28. apr. 2017

Helse- og oppvekstfag - generell info

Dette er en utdanning med mange muligheter for interessante, givende og etterspurte yrker innenfor de fleste sider av helsevesenet.

Visste du at Norge kan komme til å mangle opptil 20 000 helsefagarbeidere i 2020? Med helse- og oppvekstfag skaffer du deg et yrke i løpet av videregående opplæring.

Det er viktig for oss at våre elever får flere opplæringsarenaer enn skolen. Spesielt er det viktig i et yrkesforberedende program at opplæringen er nært knyttet til det praksisfeltet elevene skal ut i etter endt utdannelse. For å få til dette har skolen et nært samarbeid med Tønsberg og Nøtterøy kommune og en rekke institusjoner i hele Tønsberg-regionen. Innen helse– og oppvekstfag vil du virkelig oppleve at teori og praksis går hånd i hånd og at du får brukt deg selv i en rekke, både lærerike og utfordrende situasjoner.

For å arbeide i helse- og oppvekstsektoren er det viktig at du bryr deg om og kan vise omsorg for andre mennesker. Det kreves gode kunnskaper og ferdigheter i kommunikasjon og samhandling.

Les mer: 5 dører til videre utdanning etter fagbrev