Studiespesialisering - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

Studiespesialisering

Det største utdanningsprogrammet vårt er studiespesialisering. I tillegg tilbyr vi fag fra idrettsfag (friluftsliv).

Programområdet Realfag

Realfagene gir oss på mange måter selve grunnlaget for hvordan vi kan forstå verden rundt oss. Dersom du er nysgjerrig og vil gjøre en forskjell i verden, kan du med realfag være med på å forme fremtidens samfunn!

Programområdet Engelsk, samfunnsfag og økonomi

Fagene i dette program-området gir kompetanse og innsikt i viktige fag - områder i et samfunn som er i stadig raskere utvikling.
Lifjell 2012

Friluftsliv - fra idrettsfag

Er du glad i tur og mark, frisk luft og spennende utfordringer kan du ved NVS velge faget Friluftsliv 1! Friluftsliv er et programfag tilsvarende 5 timer per uke hvor ca. 40 % av tiden består av teori og turplanlegging og ca. 60 % er ulike turer.
Skilt til landemerker

Nøtterøy International Programme

Nøtterøy International Programme; et nytt tilbud på vg1 høst 2014. Liker du engelsk? Interesserer du deg for globale temaer? Vil du vite mer om det internasjonale utdannings- og arbeidslivet? Virker samarbeid med elever i utlandet spennende? Finn ut mer!

Innovasjonslinjen

Fra høsten 2017 tilbyr Nøtterøy VGS en ny og unik vei til studiekompetanse. Ved å kombinere entreprenørskap, innovasjon og teknologi, vil vi gi elevene mulighet til å tilegne seg kunnskap og erfaringer i kontakt med næringslivet. Linjen er 3-årig.