Bjørn-Kristian Svendsrud (FrP) - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://twitter.com/vestfoldfylke https://www.facebook.com/vestfoldfylkeskommune http://plus.google.com
  • 10. feb. 2017
  • 26. apr. 2017
  • Politikk

Bjørn-Kristian Svendsrud (FrP)

Leder for hovedutvalg for utdanning

Bjørn-Kristian Svendsrud

24 år

Formann i Fremskrittspartiets Ungdom (FPU)

Bor i Horten / Oslo

Hva er din politiske ambisjon?

Mine politiske ambisjoner handler rett og slett om å være en ombudsmann for folk flest i enhver politisk posisjon jeg har. Det å utgjøre en forskjell i ulike politiske spørsmål er det som gjør politikk så ufattelig gøy. 

Hva er de viktigste sakene for Vestfoldsamfunnet de nærmeste årene?

Noe av det viktigste for Vestfolds innbyggere i tiden som kommer er selvfølgelig at vi får opprettholdt en god videregående utdannelse for alle nåværende og fremtidige VGS-elever i Vestfold. Det å skape et godt læringsmiljø hvor det er lov å lykkes og hvor man får den hjelpen man trenger, tror jeg er helt avgjørende for at flest mulig skal trives i skolen, og gjøre det best mulig. I den forbindelse gleder jeg meg veldig til bygging av ny Horten videregående skole. En annen viktig sak for alle Vestfoldinger er at vi får på plass et velrustet jernbanenett for fremtiden gjennom InterCity, og dobbeltspor gjennom hele fylket. 

Dine tanker/mål rundt regionreformen

Jeg håper, i likhet med resten av fylkestinget, på at vi får samlet en region basert på Buskerud, Telemark og Vestfold. Vestfold er i dag en veldreven fylkeskommune, men jeg mener det er liten tvil om at det beste for innbyggerne er at vi ser disse tre fylkene under en region. 

Kontaktinformasjon:

E-post:Bjorn-Kristian.Svendsrud(at)vfk.no

Telefon: 976 65 324

Adresse: Lilaasveien 19D, 3188 Horten / Hagegata 46A, 0653 Oslo