2BYa møter fylkesordføreren - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 29. jan. 2014
  • 19. okt. 2015

Klasse 2 BYa møter fylkesordføreren

Per-Eivind Johansen og John Andre Gurijordet tok imot elevene fra Byggfag på Re vgs

Tirsdag 28. januar gikk turen til fylkeshuset i Tønsberg for klasse 2BYA. Der fikk de noen samfunnsfagstimer utenom det vanlige. 

Både  fylkesordfører Per-Eivind Johansen og prosjektleder for Færder videregående, John Andre Gurijordet, tok vel i mot de flotte byggelevene fra Re vgs. 

Fylkesordfører fortalte først om fylkeskommunen og alle oppgavene fylkeskommunen har. For elevene var det spesielt interessant å høre om byggeprosjekter, vei og jernbaneutbygging. Spørsmål om bompenger engasjerte også elevene sterkt. Fylkesordfører satte tydelig pris på å møte noen av de 9000 elevene fylkeskommunen har ansvaret for.

Klasse 2BYa besøker Fylkeshuset  

Prosjektleder for Færder videregående, John Andre Gurijordet, som også har vært elev på RE vgs, fortalte og viste elevene bilder fra byggeprosessen for Færder videregående skole. De fikk blant annet vite at til utbyggingen av Færder vgs gikk det med 7,5 km påler!  

Både lærer og elever var fornøyde med å flytte undervisningen ut av klasserommet og besøke sentrale personer på fylkeshuset.  

Foto og tekst: Gunlaug Gulvik