Elevundersøkelse - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • 29. okt. 2015
  • 25. okt. 2016

Elevundersøkelsen 2015

Informasjon til elever og foresatte og pålogging til undersøkelsen for elevene

Ved samtlige videregående skoler i Vestfold vil det i perioden 1.11.-15.12 2015 gjennomføres en elevundersøkelse slik at elevene skal få si sin mening om læring og trivsel ved skolen. Undersøkelsen er utarbeidet av Utdanningsdirektoratet og brukes i alle fylker. Ved vår skole gjennomføres den i løpet av ukene 46, 47 og 48. 

Resultatene fra undersøkelsen slettes ikke, men lagres forskriftsmessig og benyttes av skolen, skoleeier (VFK) og den statlige utdanningsadministrasjonen (Udir) som en hjelp til å analysere og utvikle læringsmiljøet. Data fra undersøkelsen kan også benyttes til forskningsformål. Undersøkelsen er anonym. 

På Re ser vi at elevundersøkelsen er viktig for at elevene selv skal kunne påvirke sin opplæring og si sin mening om forhold som er viktige for å lære og for å trives. Skolen får også mulighet til å forbedre de områdene elevene er minst fornøyd med. Skolens resultater blir lagt ut på Skoleporten Hvis du ønsker nærmere opplysninger om dette, kan du gjerne ta kontakt med oss ved en av studierektorene eller rektor.  

Cecilie Langklep Bjørnøy
rektor  

Les mer om undersøkelsen

Her tar du elevundersøkelsen