En topp trivselsdag - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • 23. aug. 2016
  • 17. feb. 2017

En topp trivselsdag

Alle elever og ansatte bidro til trivsel fredag 19. august

Traktortrekking på trivselsdagenElever og ansatte møtte i Meny Arena på morgenen hvor rektor ønsket alle velkommen til en inkluderende dag, en dag der fokuset er å skape trivsel og bidra til et godt læringsmiljø for alle.

Det ble sparket i gang en fotokonkurranse for våre elever på Instagram frem til 1. desember. Tema er inkludering, bruk emneknaggen «inkluderevgs». Eleven Kaya og lærer Heidi toppet åpningen med nydelig sang.
Se klipp fra åpningssangen på vår FB-side 

Elevene på Vg1, Vg2 og Vg3 gjennomførte forskjellig program frem til lunsj – med oppgaver og diskusjoner rundt mobbing, russetid, inkludering og planlegging av trivselsaktiviteter gjennom hele skoleåret. 

Etter felles lunsj med grilling utenfor Ramneshallen, gikk elevene rundt på poster med varierte aktiviteter: øving til felles dansenummer, lynfotball, aktivitetssti, frisbee, allsang i skolegården, traktortrekking og ulike kreative småaktiviter, var noen av postene. 

Felles dansenummer inne i Ramneshallen avsluttet en alle tiders og vellykket trivselsdag.  

-  Tilbakemeldingene har vært positive og jeg har fått gode, konstruktive tips til gjennomføringen av neste års trivselsdag, sier skolens trivselsgeneral Gitte Skagen.

Foto: Trine Gjersøe, Gunlaug Gulvik og Anne Katrine Westbye

Allsang i skolegården

Bilde over: Allsang med konkurranse i skolegården var populært

Bilde under: Her øves det til felles dansenummer

Øving til felles dans