Julen 2016 - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • 16. des. 2016
  • 17. feb. 2017

Nå er det jul igjen!

En koselig markering i hallen siste skoledag før jul

Heidi og Helene med piano og sangen "Himmel på jord"Erika og Ann Kristin loset oss stødig gjennom et variert program. Både elever og ansatte bidro med god underholdning i form av musikk, dans og sang.

Et resultatrikt år og mye godt i vente

Perukomiteen kunne informere om at vi i år hadde samlet inn 260 000 kr til Peruaksjonen og de takket for innsatsen og bidragene.

Vinneren av årets instakonkurranse ble Elisabeth Kjønnerød i 2HAC og rektor spanderer pizza på klassen ved passende anledning.

Elevrådet benyttet anledningen i sin julehilsen til å minne om Hei-uka på nyåret.

Rektor skrøt i sin julehilsen av resultatene fra i fjor, 86,5% fullførte og bestod og vi har bare 1,1% , dvs 7 elever som har sluttet, og dermed er vi best av de videregående skolene i Vestfold. Hun takket videre for tålmodigheten rundt utbyggingen. Det har vært mye støy og lite plass, men 17. mars 2017 skal nytt bibliotek og nye klasserom stå ferdig. Arbeidet med ny gymsal settes også i gang på nyåret og elevene på anleggslinja benyttet siste skoledag til å legge ut halm på grassmatta for å unngå tæla. Videre kunne rektor fortelle at vi ble resertifisert for tre nye år som miljøfyrtårn. 8. januar 2017 har de flotte kantinedamene våre 10 årsjubileum, noe som også må feires.

-       Jeg vil at dere skal benytte julefeiringen til å gjøre noe hyggelig for noen som trenger det. Håper dere får ladet batteriene og at dere møter opplagte 3. januar, klare for en ny og krevende termin, avsluttet rektor før alle sang «Deilig er jorden».

Vi ønsker alle våre elever, foresatte og ansatte en riktig fredelig jul og et innholdsrikt nytt år! Vi ses igjen 3. januar!

Per og Michel mikset to kulturer på et elegant vis

 Elevrådet sang "En stjerne skinner i natt"