Nybygget er offisielt åpnet - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • 16. mai. 2017
  • 19. okt. 2017

Høytidelig åpning av nybygget

16.mai erklærte fylkesordfører nytt læringssenter og nye rom for åpnet

Fra åpningen av nybygget 16.mai 2017. Pensjonert og ny bibliotekar bistod fylkesordfører med snorklippet. På programmet stod takketaler, snorklipp, gaveoverekkelser, sang ved KoRE, omvisning, Re-lunsj for gjester og ansatte, og pølser i skolegården for elevene.

Rektor Cecilie Langklep Bjørnøy ønsket først spesielt inviterte gjester velkommen til en høytidelig seanse i det nye læringssenteret.

-       Å ha fått fasiliteter som dette gjør at vi står bedre rustet til å nå visjonen vår: et godt sted å lære. Vi har gjennom dette prosjektet fått alt det vi ønsket oss og litt mer, og det er et veldig godt utgangspunkt for god læring, sa rektor Cecilie Langklep Bjørnøy.

Fylkesordfører Rune Hogsnes gratulerte med ny skole! -Jeg sier "ny skole" fordi jeg synes dette tilbygget har gitt hele bygningsmassen et stort løft. Jeg vil gi honnør for dette til alle involverte; prosjektleder, planleggere, arkitekt, prosjektører, utbyggere  og ikke minst til skolens ansatte som har vært tett på i forhold til å ivareta en god funksjonalitet. Skolens ansatte har levert god opplæring til elevene i en utfordrende periode, sa fylkesordfører i åpningstalen. Han fikk god bistand av skolens pensjonerte bibliotekar og skolens nye bibliotekar til snorklippingen, som markerte hele nybygget for offisielt åpnet (se bildet til høyre over).

Utdanningsdirektør Kjell Håkon Andersen trakk frem det gode læringsmiljøet på skolen og den gode veksten skolen har hatt.

Nybygget består av nytt og utvidet læringssenter/ bibliotek, nye klasserom og arbeidsrom for lærere. Et nytt aktivitetsbygg er under utbygging. Fylkestinget bevilget 11. juni 2015 penger til å starte prosjektet. Byggefirmaet Backegruppen har vært ansvarlige for ferdigstillelsen og ReArk er arkitekten bak.

Les mer om saken på vfk.no

Mer informasjon om utbyggingen i bakgrunnsartikkel 

Fra åpningen av nybygget 16.mai 2017.

Fra åpningen av nybygget 16.mai 2017. Ordfører i Re gratulerer rektor med nybygget

Fra åpningen av nybygget 16.mai 2017.

Gjestene besøker de nye klasserommene og arbeidsrommene med god guiding fra rektor.Fra åpningen av nybygget 16.mai 2017. Omvisningen


Kake hører med

Fra åpningen av nybygget 16.mai 2017. Pølsefest for elevene

Pølsefest for elevene i skolegården. Regnet satte ingen stopper for det.

Alle foto: GG