Om skolen - Vestfold fylkeskommune '
  • 03. mai. 2013
  • 13. sep. 2013

Re videregående skole - et godt sted å lære

Re videregående skole ligger i Re kommune, like ved Revetal, et sentrum i stor utvikling.

Re videregående skole er et godt sted å lære. Skolens visjon bygger på vårt verdigrunnlag som skole.

Helt sentralt i vårt verdigrunnlag er:

• Trygghet
  • Respekt
  • Engasjement
  • Vi ser hverandre

Skolen har ca. 700 elever fordelt på programområdene:

• Studiespesialisering
  • Idrettsfag
  • Bygg- og anleggsteknikk
  • Helse- og oppvekstfag

Innenfor alle fire programområdene tilbyr vi også Toppidrett. I Toppidrett kan du velge mellom håndball, fotball og utholdenhet.

Like i nærheten av skolen ligger Ramneshallen med sitt flotte uteområde som består av både kunstgressbane, grusbane og tennisbaner. Skolens elever benytter anlegget daglig til idrettsaktiviteter.

Vi bruker også den nye kaldhallen, Meny Arena.  Dette er en fotballhall med spilleflate på 60 x 40 m, kunstgress med pad.

I tillegg benyttes også Vålehallen og kommunens svømmehall.

Re videregående skole har et utstrakt samarbeid med nærmiljøet, både kommunen, næringslivet, idrettslag og foreninger. Re kommune og skolen har til enhver tid flere samarbeidsprosjekter.

Vi har bygd opp gode kontakter med næringslivet. Elevene på yrkesfag får i faget Prosjekt til fordypning praksis ved arbeidsplasser, både i det offentlige og det private.

Helse- og oppvekstfag samarbeider med kommunenes barnehager og SFO og med helseinstitusjoner.

Elevene på Bygg- og anleggsteknikk har praksis i lokale bedrifter. Elevene kan også påta seg mindre byggeoppdrag som utføres enten innenfor skolens øvingsområde eller ute på byggeplass.

Idrettsfag har et tett samarbeid med lokale idrettsklubber og trenere.