Elevrådet - Vestfold fylkeskommune '
  • 23. feb. 2017

Elevrådet

Elevrådet 2016-2017

Styret i elevrådet for dette skoleåret er:

Leder Samia Mansori                      3STa
Nestleder  Erika Kristine Talset             3IDb
Kommunikasjonsansvarlig Herman Gilboe-Caspersen  1IDa
Økonomi Markus L Kjennerud               3STc
Sekretær Lars Andreassen                   1IDb
Styremedlemmer

Emilie Fremstad Roås             1STb

Tonje Mørken                            3STd
  Simen Ouff Olsen                     1STa
  Rebekka Karlsen Bekkevold     2HAa

Elevrådet skal sørge for at elevdemokratiet i skolen fungerer. Ifølge Opplæringsloven skal hver skole ha et elevråd. Elevrådets fremste oppgave er å jobbe for å skape et godt sosialt fellesskap og utvikle arbeids- og læringsmiljøer der elevenes rettigheter ivaretas. Elevrådsstyret er representanter i skolemiljøutvalget. Dette er elevens høyeste medvirkningsorgan, og er rådgivende for rektor.

Elevrådet på Re videregående skole består av tillitsvalgte fra hver klasse på skolen. Vi har plenumsmøter med alle de tillitsvalgte omtrent annenhver måned. I tillegg til det har vi et styre som har møter annenhver uke. Elevrådet har to representanter fra skolen i fylkeselevrådet. Dette skoleåret er det Samia Mansori og Erika Kristine Talset som er representanter. Fylkeselevrådet er sammensatt av representanter fra alle videregående skoler i fylket. Ta kontakt via Facebook-siden til Elevrådet,  på Itslearning eller via e-post.

Her er årets elevrådsstyre!

Bildegalleri