Utdanningstilbud - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

Utdanningstilbud

Re videregående skole har 4 utdanningsprogram samt Toppidrett som du kan søke uansett hvilket utdanningsprogram du velger

Idrettsfag

Idrettsfag er populært på Re vgs. Vi har profesjonelle lærere og trenere som ivaretar deg på best mulig måte gjennom alle 3 årene.

Studiespesialisering

Studiespesialisering er utdanningsprogrammet for deg som enten har bestemt eller vurderer om du skal videre på høgskole og/eller universitet. På Re tilbyr vi programfagene realfag, samfunnsfag med økonomi og språk.

Bygg- og anleggsteknikk

Praktisk sans, nøyaktighet og godt håndlag er viktige egenskaper for deg som velger Bygg- og anleggsfag. Klikk på bildet over og les mer om de ulike tilbudene på Re vgs.

Helse- og oppvekstfag

Helse- og oppvekstfag på Re vgs kan tilby deg spennende år med variert innhold. Vi prøver for tiden ut Re-modellen som gir deg full studiekompetanse. Du kan også søke praksis i utlandet på vg2. Les mer på siden vår.

Toppidrett

Toppidrett er et tilbud på alle skolens utdanningsprogram. På Toppidrett legges det til rette for optimal trening sammen med skolegang. Se også på det utdanningsprogrammet du vil søke, slik at du vet hvordan Toppidrett er organisert der.