Om skolen - Vestfold fylkeskommune '
  • 03. mai. 2013
  • 01. feb. 2017

Om skolen

På denne siden får du informasjon om skolen samt en venstremeny. Fakta om skolen, antall elever osv bør med. Historie, planer og hilsen fra rektor er lagt som faneelementer i bunnen på siden.

Sande videregående skole er en nærmiljøskole primært for Sande og Svelvik. Skolen ligger i Skafjellåsen i Sande kommune. Skoleåret 201462017 har skolen 450 elever fordelt på seks utdanningsprogram. Skolen er i Vestfold kjent for å ha et godt miljø samt score godt på ulike faktorer i elevundersøkelsen.

Like i nærheten av skolen ligger Sandehallen, med sitt flotte uteområde som består av både kunstgressbane, lysløype og uteområde. Skolens elever benytter anlegget daglig til idrettsaktiviteter.

Vi har bygd opp gode kontakter med næringslivet. Elevene på yrkesfag får i faget Yrkesfaglig fordypning praksis ved arbeidsplasser, både i det offentlige og det private.