Elevrådet - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • 14. mai. 2013
  • 04. okt. 2013

Elevrådet

Elevrådet har som oppgave å jobbe med og fronte saker som angår alle elevene på Sande videregående slik at skoledagene skal bli best mulig.

Elevrådet skal representere elevene på skolen, det sitter en representant fra hver klasse i elevrådet. Ut fra disse velger elevrådet et styre som skal lede elevrådet gjennom arbeidet. Elevrådsleder fram til nyttår er Ida Thorvaldsen.

Elevrådet har som oppgave å jobbe med og fronte saker som angår alle elevene på Sande videregående slik at skoledagene skal bli best mulig. På høsten ligger hovedfokuset på innsamlingsaksjonen. Tidligere har pengene gått til gode formål i Karelen i Russland, men nå har vi startet et nytt samarbeid med Norafriends. Pengene som ble samlet inn i 2012 skal sendes til Gambia, hvor vi i samarbeid med Norafriends skal bygge en skole i landsbyen Darsilameh. Innsamlingsaksjonen gir mye penger, og vi håper at dette kan hjelpe familier i Afrika slik at barna deres får gå på skole. 

Utenom dette er vi med i kantineutvalg, skolemiljøutvalg, og to av medlemmene i styret representerer Sande videregående skole i fylkeselevrådet. I fylkeselevrådet diskuterer representanter fra alle videregående skoler i Vestfold saker som angår alle de forskjellige skolene. 

Elevrådet består av mange aktive og engasjerte ungdommer, noe vi håper fortsetter fremover. Engasjerte elever engasjerer oss!