Hilsen fra rektor - Vestfold fylkeskommune '
  • 11. nov. 2013
  • 28. mai. 2014

Hei og velkommen til Sande videregående skole

Sande videregående skole har i dag ca. 500 elever og kan tilby et stort utvalg av utdanningsprogram. Vi har helse- og oppvekstfag, teknikk og industriell produksjon, elektrofag, medier og kommunikasjon, design og håndverk, studiespesialisering og idrettsfag.

Vi ønsker å holde høy kvalitet på vår undervisning og vi gjør vårt beste for at elevene skal kunne strekke seg i å nå sine faglige mål. Hvert år gjennomfører vi lærerevalueringer, elevundersøkelser og medarbeidermålinger. Sande videregående skole scorer svært høyt på disse målingene, og vi leverer blant de beste resultatene i Vestfold og Buskerud.

Sande videregående skole er en skole som ønsker at du som elev skal trives og lykkes i ditt læringsarbeid. Det er viktig å tenke på at egen arbeidsinnsats og motivasjon virker positivt på egen læring. Vår visjon er å skape gode faglige prestasjoner og utvikle talent i hver enkelt. I dette arbeidet vektlegger vi «å se» den enkelte elev og gi deg tett oppfølging i ditt læringsarbeid.

På vår skole blir det satt krav til deg som elev, og vi mener at det er viktig at du opparbeider deg gode arbeidsvaner. Til dette får du god hjelp fra både kontaktlærer og faglærere.

Dersom du velger Sande videregående skole, vil du møte en skole som ønsker å bidra til at du lykkes i ditt læringsarbeid, og våre verdier glede, respekt, ambisjoner og engasjement står sentralt i dette arbeidet.

Vi ønsker deg som elev lykke til i videregående skole.

Even Storbråten, rektor