Prosjekter - Vestfold fylkeskommune '
  • 03. mai. 2013
  • 22. okt. 2014

Skoleprosjekt i Gambia

Årets innsamlingsakajon er også i år tilegnet vårt skoleprosjekt i Gambia.

Skolen startet i fjor et samarbeid med NorA friends. NorA friends er en organisasjon som jobber med humanitært arbeid,  for å fremme utvikling gjennom å bygge skoler i Afrika.
NorA friends er en frittstående og upolitisk organisasjon.

Midlene fra fjorårets aksjon var nok til å sluttføre byggingen av en ny skole. Skolen blir et dagtilbud som vil gi barna skolegang, mat og et godt tilbud på dagtid. Prosjektet er lokalt forankret i og med at leder for NorA friends tidligere har bodd i Sande. Sande Rotary er også en samarbeidspartner.

Torsdag 30.10. vil alle elevene ved Sande videregående skole bruke dagen til inntekt for dette prosjektet, enten ved å jobbe eller gå med innsamlingsbøsser. Midlene skal i sin helhet brukes til å ferdigstille skolen, bidra med midler til den daglige driften og bygge en helsestasjon.

Her kan du se flere bilder fra byggeprosessen i Gambia.