UB2016 vellykket - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

Elever fra ungdomsbedriftene Home Pallet og Trygg på Treff.
  • Home Pallet i 2SSA vant kategorien Beste Utstilling (til venstre på bildet). Gjengen i Trygg på Treff selger trygghetsarmbånd til russen og stakk av med flere av prisene!
  • 10. feb. 2016
  • 02. sep. 2016
  • Utdanning

Vellykket internmesse for Ungdomsbedrifter!

Jury og besøkende fikk oppleve engasjerte elever og god bredde i forretningsidéene.

Årets internmesse ble et vellykket arrangement. Sandefjord videregående skole var vertskap for frokostmøtet til Sandefjord Næringsforening og rundt 80 representanter fra det lokale næringsliv kom for å delta på møtet og for å oppleve årets ungdomsbedrifter i Forum.

Vi har 21 ungdomsbedrifter i år. Dette er elever på Vg2 fra flere programområder:  studiespesialiserende, salg, service og sikkerhet og i år hadde vi også med flere bedrifter fra Helse og oppvekst Vg2. Det var stor bredde i forretningideer og mange entusiastiske elever som med stort engasjement viste frem sine bedrifter for publikum. Alle bedriftene måtte i tillegg holde egen bedriftspresentasjon foran en jury og deltok med dette i konkurransen Beste Presentasjon. 11 jurydommere fra næringslivet var i gang under messen for å kåre vinnere av også andre kategorier, nemlig Beste utstilling og Beste selger.

And the winner is...

Home Pallet i 2SSA vant kategorien Beste Utstilling (avbildet øverst i artikkelen). Disse elevene lager møbler av Europaller og hadde en proff og velgjennomarbeidet stand på messen. Beste Presentasjon gikk til ungdomsbedriften Trygg på Treff (avbildet øverst i artikkelen). Dette er en engasjert gjeng fra Entreprenørskap og Bedriftsutvikling på studiespesialiserende som selger trygghetsarmbånd til russen.

Å være en god selger, vise interesse for kunden og kommunisere godt er viktige egenskaper på en messe. I år var det to elever som delte kategorien Beste Selger. Begge kommer fra bedriften Trygg på Treff: Andrea og Ella.

Elever i ungdomsbedriften Track It.I tillegg ble det delt ut premier i kategorier hvor elevene har fått forhåndsvurdert sitt materiale. Track It UB (bildet til venstre) vant kategorien Beste Kundeopplevelse på nett.

 

Youth Aid UB (bildet under) vant Beste Sosiale Entreprenør. Beste Markedsføring og Beste Reklamefilm gikk til bedriften Trygg på Treff UB

 

Elever i ungdomsbedriften Youth Aid.