Ida Hegazi Høyer - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

Forfatter Ida Hegazi Hoeyer
  • Elever møter forfatter Ida Hegazi Høyer i Læringssenteret mellom kl. 10.05 og 10.50. Foto: tiden.no
  • 26. aug. 2016
  • 15. aug. 2017
  • Utdanning

Nasjonal bibliotekdag markeres med forfatterbesøk

Heldige elever får møte forfatteren Ida Hegazi Høyer torsdag 1. september!

Elevene i 3PBA og 3IBA får i anledning Nasjonal bibliotekdag 1. september møte en av de mest spennende samtidsforfatterne våre. Forfattermøtet vil foregå i Læringssenteret kl. 10.05 - 10.50.

Ida Hegazi Høyer er en forfatter med sterke historier og moderne språk. Hun er en av de utvalgte på lista Morgenbladets kåring av Norges 10 beste forfattere under 35 år. Forfatteren vil snakke litt generelt om skiving, presentere bøkene og kanskje til og med lese litt for oss om vi er heldige!

Påbygningselevene i 3PBA skal snart i gang med sin fordypningsoppgave i norskfaget og forfatterbesøket er en god start før de går i gang med arbeidet. Noen elever i andre klasser har allerede valgt å se nærmere på Høyers bøker i forbindelse med oppgaven, og dere er også velkomne til å delta på forfatterbesøket!

Les også hva Aftenposten skriver om forfatteren.

Det er Norsk Bibliotekforening avdeling Vestfold som står bak arrangementet. Skolen takker for at markeringen av dagen er lagt til Sandefjord videregående skole! Norsk bibliotekforening er nemlig initivtakeren bak denne nasjonale markeringen av landets bibliotek.


Om Nasjonal bibliotekdag

Nasjonal Bibliotekdag skal løfte frem alle typer bibliotek over hele landet. Dette gjelder alt fra små skolebibliotek til Nasjonalbiblioteket – fra heldigitale bibliotek til bokkassen i barnehagen. Dagen markeres i folkebibliotek, skolebibliotek, fagbibliotek og bevegelige bibliotek. Initiativtaker er Norsk Bibliotekforening (NBF).

NBF oppfordrer alle bibliotekglade til å ta turen innom Læringssenteret og ditt lokale bibliotek nettopp denne dagen for å vise at bibliotek er viktig for deg.

Hvilke bøker anbefaler statsministeren, kunnskapsministeren, landslagstreneren i fotball og direktøren i Fritt Ord? Og hvilket bibliotek husker de selv best?