Miljøarbeidere - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • Finn Magne Mørk er en av skolens miljøveiledere.
  • 03. mai. 2013
  • 18. jan. 2018

Miljøarbeidere og miljøveiledere

Skolen har miljøarbeidere og miljøveiledere som jobber ute blant elevene. Disse flotte menneskene gjør storskolen Sandefjord videregående til et trygt og godt miljø for elevene hver dag hele skoleåret.

Miljøarbeidere

Miljøarbeidernes viktigste oppgave er å bidra til at du som elev trives på Sandefjord videregående skole.

Du kan snakke med dem om hva du vil, og de har taushetsplikt. Opplever du utrygghet i forhold til skolemiljøet eller at du ikke blir respektert for den du er og hva du står for, kan du komme til miljøarbeiderne og snakke med dem om det.

Noen vil prate om egne ting, utfordringer hjemme eller venner de er bekymret for. Andre kommer innom bare for å få litt ro.

Miljøarbeiderne har også kontakt med personer utenfor skolen som er gode på å hjelpe ungdommer. De er kontaktpersoner til elevrådet.

Miljøarbeider Bjørn Nordsveen - foto mangler.

Miljøarbeider Ann-Hege Stellander - foto mangler.


Stine Gunn KonglevollMiljøarbeider Ann-Helen StellanderMiljøarbeider Bjørn Nordsveen

Miljøarbeiderne Stine Gunn Konglevol. Ann-Helen Stellander og Bjørn Nordsveen.

Rom B 129 - rett ved Forum.

Miljøarbeiderne kan også kontaktes på telefon.

Telefon: 33 48 86 60

Miljøveiledere

På Sandefjord videregående skole kan du ofte se fire menn rusle rundt.  De er tidligere politimenn som jobber for å holde ro og orden på skolen. Men deres viktigste oppgaver er å være vennlige voksne med god tid til å snakke med nettopp deg, slik at du skal oppleve å føle deg trygg i skolehverdagen!

Finn Magne MørkJan Leif Sørensen

Skolens miljøveiledere fra venstre Finn Magne Mørk, Jan Leif Sørensen og Ole Kristian Skodde. Miljøveileder Per Morten Nilsen er ikke avbildet.

 

Mobil: 954 27 001 / 954 61 150

Intervju med miljøvakt Ole Kristian Skodde

- Vi snakker med elevene, ikke til dem. Og vi har alltid tid til å slå av en prat, forteller Ole Kristian Skodde, en av de fire miljøveilederne, som altså er tidligere politi.
- Vi har vært her i flere år nå, og i løpet av den tiden har det blitt roligere på Sandefjord videregående skole. Vår tilstedeværelse har utvilsomt en forebyggende effekt. Mange trenger bare noen å snakke med, andre trenger å bli holdt litt i ørene. Da er vi der, med vennlig, men myndig hånd, forteller han.