Om elevrådskontoret - Vestfold fylkeskommune '
  • 13. jan. 2017
  • 26. sep. 2017

Åpent elevrådskontor!

Hver uke torsdag i storefri kan du møte elevrådsstyret. Ta med saker og kom innom!

Elevrådskontoret ligger ved siden av miljøarbeiderne. Elevrådsstyret er tilgjengelig for alle - velkommen innom!

Kom innom oss med saker som du vil at vi i elevrådsstyret skal ta opp. Lurer du på hva elevrådsstyret jobber med? For tiden er elevrådet blant annet opptatt med å renovere Forum for å få et bedre miljø i fellesområdet.

Det står postkasse og whiteboard utenfor kontoret, sånn at du kan tipse oss om saker når som helst.

Er det ingen spesielle saker du vil ta opp? Da kan du også bare komme innom for en prat!

Hilsen elevrådsstyret.

Lurer du på hvem som sitter i elevrådsstyret eller i ulike fora ved Sandefjord videregående skole? Det kommer oversikten over skolens komitéer og elevorganisasjoner her.