Utdanningstilbud - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

Utdanningstilbud

På Sandefjord videregående skole har du mange utdanningsmuligheter. Skolen har både studieforberedende og yrkesfaglig utdanningsprogram som du kan velge blant. Skolen er Knutepunktskole for hørselsehemmede. Se under fanen "Annet".

Jente som jobber på pc-en

Studieforberedende

For å gå videre til universitet og høyskole trenger du studiekompetanse. Studiekompetanse er inngangsbilletten til høyre utdannelse. De studieforberedende utdanningsprogrammene skolen tilbyr, gir deg generell eller spesiell studiekompetanse.
Kjøttfag er gøy!

Yrkesfaglig

Utdanningsprogrammene innen yrkesfag gir deg muligheten til å komme ut i et mangfold av yrker etter to år i skole og to år i lære. Enkelte programområder har et tredje år i skole. Nytt i år er yrkesfagtilbud som gir studiekompetanse.

Annet

Sandefjord videregående skole har tilbud om tilrettelegging for elever med særskilte behov. Skolen er Knutepunktskole for hørselshemmede, og har tilbud om arbeids og hverdagslivstrening.
Forsidebildet på skolens infobrosyre

Skolens informasjonsbrosjyre

Kunnskap, læring, trivsel og mangfold. I skolens informasjonsbrosjyre finner du oversikt over alle utdanningstilbudene skolen tilbyr.