Studieforberedende - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

Studieforberedende

For å gå videre til universitet og høyskole trenger du studiekompetanse. Studiekompetanse er inngangsbilletten til høyre utdannelse. Alle de studieforberedende utdanningsprogrammene skolen tilbyr, gir deg generell studiekompetanse.

Studieforberedende Vg1

Dette er et år som gir deg en solid fagbakgrunn for å velge programområder på Vg2. Den studieforberedende opplæringen legger mest vekt på teoretisk kunnskap og gir studiekompetanse.

Realfag Vg2-Vg3

Med realfag har du mulighet for mange spennende studier. Hvis du ønsker deg videre innen real- og naturvitenskaplige utdanninger, er dette valget for deg.

Språk, samfunnsfag og økonomi Vg2-Vg3

Norge er et lite land, og vi trenger ungdommer som kan flere språk. Du kan lære tysk, fransk, italiensk og spansk. Undervisningen i samfunnsfag og økonomi er knyttet til dagsaktuelle problemstillinger med varierte arbeidsformer og gode diskusjoner.

Pre IB Vg1. Int.Baccalaureate(IB) Vg2-Vg3

International Baccalaureate (IB) er et intenationalt utdanningsprogram. IB-elever i hele verden får et felles grunnlag for menneskelig toleranse og internasjonal forståelse.
KDA-elev

Kunst, design og arkitektur Vg1-Vg3 (Formgivingsfag)

Velger du Kunst, design og arkitektur (Formgivingsfag 2015-16) blir du involvert i spennende prosjekter som innebærer både kunstutstillinger og designoppdrag.
Skøytesko

Idrettsfag Vg1-Vg3

Ønsker du et variert utvalg av idretter og aktiviteter kombinert med fellesfag, er idrettsfag noe for deg!
Musikk dans og drama fremfører konsert med musikk av Sting

Musikk, dans og drama Vg1-Vg3

Er musikk en viktig del av livet ditt? Ønsker du å fordype deg i musikk? Velg musikk dans og drama ved Sandefjord videregående!
Toppidrettselev på skitrening

Toppidrett Vg1-Vg3

Ønsker du å utvikle deg i din spesialidrett, få tid til å trene samtidig som du får studiekompetanse, da er toppidrettslinja noe for deg!
Har funnet en bok

Påbygg

Dette er et tilbud til deg som har avsluttet Vg2 yrkesfag og som ønsker generell studiekompetanse.

Programfag

Hvilke programfag kan du velge?
Bilde av en eleve som demonstrerer nettskoletilbudet til Vfk til kunnskapsministeren

Nettskolen i Vestfold

Tilbud om nettskole i fremmedspråk og matematikk for elever i Vestfold fylkeskommune. Undervisningen foregår i et virtuelt klasserom hvor lærer og elev snakker sammen på «vanlig måte». Det spiller ingen rolle hvor du bor – det er bare å koble seg opp!