Yrkesfaglig - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

Yrkesfaglig

Utdanningsprogrammene innen yrkesfag gir deg muligheten til å komme ut i et mangfold av yrker etter to år i skole og to år i lære. Skolen har også yrkesfagtilbud som gir studiekompetanse etter tre år, og tilbud som gir både studiekompetanse og fagbrev.

WWW-symbol

Nyttige nettsider

For deg som vil vite mer om yrkesfag, lærlinger og lærekandidater, lærebedrifter o.l.
Kjøttfag er gøy!

Restaurant og matfag. 2 år skole 2 år lære

Et utdanningsprogram hvor fagene fører fram til svennebrev eller fagbrev innen hotell- og restaurantnæringen og næringsmiddelindustrien. Du får bl.a. kunnskaper om egne og andres kulturer, mattradisjoner, næringsmidler, kosthold og helsefremmende arbeid.

Restaurant og matfag. 4 år skole og lære

Studiet for deg som ønsker en variert skolehverdag med både teori og praksis. Du får både fagbrev i restaurant- og matfag og studiekompetanse, slik at du kan søke videre utdanning senere.

Helse og oppvekst. 2 år skole 2 år lære

Helse og oppvekst er et yrkesfaglig utdanningsprogram hvor kunnskap om helsefremmende arbeid, kommunikasjon og samarbeid er sentrale områder. Ønsker du å jobbe med omsorg og service, da er dette en yrkesutdanning for deg!
Elever på BUA

Helse- og oppvekst. 3 år skole

Hvis du vet at du skal ta høyere utdanning innenfor oppvekstsektoren, kan helse og oppvekst med studiekompetanse gi deg kjennskap til fag som vil ha betydning for videre valg av studier

Design og håndverk. 2 år skole 2 år lære

Dette er studiet er for deg som liker å arbeide med hendene. Du får prøve dine kreative evner, jobbe praktisk i verksteder og skape nye estetiske uttrykk. Digitale verktøy og fagspesifikke programmer benyttes. Et kreativt yrkesvalg!
Elever reparerer pc

Service og samferdsel. 2 år skole 2 år lære

Drømmejobben kan bli din! Liker du å arbeide med mennesker? Ønsker du å jobbe i en næring i rivende utvikling og sterk vekst? Service og samferdsel er et studie for deg som ønsker å utdanne deg til yrker innen servicebransjen.

4S - Salg, service og sikkerhet. 4 år skole og lære

Ønsker du jobb innenfor salg, markedsføring, økonomi, reklame eller politi? Eller kanskje å starte din egen bedrift? Vår linje 4S er et tilbud som sikrer deg en kombinert teoretisk og praktisk opplæring!
TIP reparere motorsykkel

Teknikk og industriell produksjon. 2 år skole 2 år lære

Hvis du er motivert og interessert i en fremtidig jobb innen teknologibedrifter, bilverksteder, maskinverksteder, grafisk produksjon, oljeindustrien eller prosessindustrien - da er Teknikk og industriell produksjon det perfekte valg for deg!
Elektrogutter monterer

Elektrofag. 2 år skole 2 år lære

Liker du utfordringer, er datakyndig, praktisk og kreativ? Spenning i hverdagen? Elektrofag er et yrkesfaglig utdanningsprogram som fører til yrker hvor du jobber med elektriske anlegg, elektroniske systemer, dataelektronikk og automatisering.
Har funnet en bok

Påbygg

Dette er et tilbud til deg som har avsluttet Vg2 yrkesfag og som ønsker generell studiekompetanse.