Kjøkken & Mat - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/skiringssal
  • 11. okt. 2013
  • 17. jan. 2017

Vi har et av de beste kjøkken i folkehøyskole-Norge!

Skolen har i mange år vært kjent for den gode maten. Under kyndig ledelse av kjøkkensjef Hilde Lene Rolstad, har skolen gått foran og vist hva slags mat de unge trenger og fortjener når de går et år på folkehøyskole.

Vi fokuserer på:

  • Lage mat som ungdommen liker
  • Friske og ferske råvarer
  • Sunn og riktig mat
  • Mange valgmuligheter til alle måltider
  • Vi kaster minst mulig mat
  • Varm mat til lunsj
  • Ekstra god mat i helgene med kake og snacks.
  • Humor og matglede
  • Vi baker vårt eget brød og annet bakverk
  • 4 måltider om dagen, servert fra kjøkkenet.
  • Fast fiskebuffet med 16 fiskeretter hver uke!

Her er oversikten over måltidene i løpet av uka.

Dette er de kjente kjøkkendamene:

  • Bjørg Gonsholt
  • Bjørg krøger
  • Else Fevang
  • Nina Kittelsen
  • Hilde Lene Rolstad