10. klassinger fra Sandefjord besøkte MK - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 06. des. 2013
  • 26. jun. 2014

10. klassinger fra Sandefjord besøkte MK

Fikk verdifull informasjon foran vinterens valg av skole og utdanningsprogram.

- Det er viktig for oss å informere om tilbudet på medier og kommunikasjon i Sandefjord også, i og med at dette er et utdanningsprogram som ikke tilbys på Sandefjord vgs, forteller Peter Nordgreen.

I tillegg til å informere direkte på skolene i nabobyen, inviteres spesielt interesserte 10. klassinger til en hel dag på THVS sammen med blant annet elevene på Vg3.

Og gjestene ble virkelig kastet rett ut i mediehverdagen. De 40 elevene ble inndelt i ulike redaksjoner, og skulle deretter løse en praktisk case. Til slutt skulle redaksjonen med den beste reportasjen kåres.

- Veldig gøy! Jeg har alltid vært interessert i media, og er helt sikker på at jeg kommer til å søke meg hit til neste år, sier Kristian Martinsen fra Ranvik ungdomsskole.

Han kan i så fall regne med tøff konkurranse fra sine jevnaldrende. 32 plasser står ledige på på Vg1 neste høst - normalt er søkertallet iallfall det dobbelte. Thea Henriksen på Vg3 har følgende råd til potensielle MK-elever:

- Det viktigste er å være åpen og ikke beskjeden, slår Henriksen fast, før hun tar imot en ny "redaksjon" for intervjuer.