Frister med minst sju sorter - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 06. des. 2013
  • 26. jun. 2014

Frister med minst sju sorter

I dag startet RM-elevene julekakesalget i Kaffebaren.

Jula nærmer seg med stormskritt, men det er ingen grunn til å fortvile dersom du skulle henge etter med småkakebaksten. De siste ukene har nemlig elevene i 1RMB og 1RMC på Restaurant- og matfag (RM) tryllet fram både brune pinner, pepperkaker, kransekakestenger og serinakaker.

- Julekakesalget i Kaffebaren har blitt en fin tradisjon på skolen. Vi starter opp i midttimen på mandag og selger utover uka så lenge vi har kaker igjen. Som regel pleier det å bli kø, så det lønner seg å være tidlig ute, råder lærer Marianne Skinmo.

To av elevene som virkelig har stått på for å få ferdig julebaksten er Inger Marie Hytten Kjær og Madelen Eidsten i 1RMB. Men selv om det har blitt mye småkaker de siste ukene, forsikrer jentene om at motivasjonen fremdeles er på topp.

- Det er bare veldig gøy! Bakingen på skolen gir oss masse inspirasjon til å bake enda mer når vi kommer hjem. Vi blir aldri lei, forteller Marie og Madelen, som har plukket seg ut cookies med sjokoladebiter som favoritten blant småkakene.

For dem som vil teste ute elevfavoritten eller noen av de tradisjonelle julekakeslagene, er det bare å møte opp i Kaffebaren i midttimen i neste uke. Og husk kontanter – det vil nemlig ikke være anledning til å betale kakene med kort.