Fylt kyllingbryst i Tigris - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 04. okt. 2013
  • 26. jun. 2014

Fylt kyllingbryst i Tigris

Onsdag og torsdag serveres nye fristelser i restauranten.

Etter en velfortjent høstferie, åpner elevene på restaurant- og matfag igjen restaurantdørene i 1. etasje. Da står blant annet grønnsaksterte og kyllingbryst fylt med Jarlsberg-ost på menyen. Måltidet avsluttes fromasjkake.

Meny onsdag 9. og torsdag 10. oktober:

Canape varié
#
Kyllingbryst fylt med Jarlsbergost. Grønnsaksterte, syltet gresskar, saltbakt tomat, sjysaus. Chateaupotet
#
Fromasjkake

 

Bordbestilling på e-post til tigris(a)vfk.no

 

Foto: www.matprat.no