Klassisk konsert i Larvik kirke - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 22. nov. 2013
  • 26. jun. 2014

Klassisk konsert i Larvik kirke

Onsdag 27. november byr elevene ved musikk- og danselinja på både kjente og mer ukjente musikalske godbiter i Larvik kirke.

Nylig imponerte danseelevene med forestillingen Tiny Dancers, og nå er det musikkelevenes tur til å vise hva de jobber med til familie, venner og andre musikkinteresserte. Også denne gangen er arrangementet et samarbeid mellom elevene på Vg1, 2 og 3.  

- Årets konsert har hovedfokus på korverk. Elevene i Vg1, Vg2 og Vg3 har undervisning i kor på samme tidspunkt i timeplanen, og det er i disse timene de har øvd inn mesteparten av repertoaret til konserten, forteller avdelingsleder Gro Einarsen på musikk og dans.

Patrick Hvarnes Pedersen i 2MDA og Eirik Wiborg i 3MDA kan forsikre om at samarbeidet på tvers av klassetrinnene fungerer utmerket. I Larvik kirke lover de en variert og spennende konsertopplevelse.

- Det blir litt forskjellig. Publikum kan vente seg noe kjent og annet som de ikke har hørt tidligere, først og fremst på latinsk, forteller elevene, som på ingen måte er slått ut av nerver før konserten.

- Vi er jo så mange som skal synge sammen, så dette blir bare moro, sier Patrick Hvarnes Pedersen og Eirik Wiborg.