Musikkelevene trakk fullsatt sal - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Stine Indahl
  • 17. des. 2013
  • 26. jun. 2014

Musikkelevene fylte Kon-Tiki til julekonsert

Serverte både kjente og mindre kjente julesanger under mandagens populære arrangement.

Køen var lang utenfor auditoriet i minuttene før dørene åpnet til mandagens julekonsert. Da Vg1-elevene satt i gang med første framførelse var salen fylt til siste sete. Til og med i trappene var det trangt om plassen.

- Vi hadde egentlig satt grensen på 180, men jeg tror vi bikket 200. Utrolig gøy at så mange dukket opp, sier Herman Wiksten Pettersen i 3MDA, som sammen med sine medelever sto for selve produksjonen.

Også lærer og ansvarlig for arrangementet Anders Buaas var strålende fornøyd med konserten.

- Både jeg og elevene ble svært overrasket over det enorme oppmøtet. Det var flott at så mange ville komme og høre på, sier Buaas.

Men selv om det var trangt om plassen, hersket total ro da musikkelevene presenterte «White Christmas» og andre tradisjonelle juleklassikere. Også framføringen av Maria Menas «Home for Christmas» falt helt tydelig i smak blant medelever og lærere.

- Elevene i musikklassen har jobbet lenge med denne konserten, og var svært spente i forkant. Etter en litt hektisk lydprøve og generalprøve gikk så og si alt etter planen, forteller en stolt Buaas.

- Jeg som lærer var fornøyd med resultatet, og det tror jeg elevene også var. Det bør de iallfall være. Også Vg3-elevene på musikk gjorde en flott jobb med produksjonen av konserten med lyd, lys, program og ikke minst stemningen med julepynt og levende lys, legger han til.

Bilde fra elevkonsert i Kon-Tiki