Publikumssuksess for Tiny Dancers - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Stine Indahl
  • 19. nov. 2013
  • 26. jun. 2014

Publikumssuksess for Tiny Dancers

Fylte Kon-Tiki i midttimen og i kveld åpner elevene dørene på nytt.

- Skummelt, slitsomt og nervøst, var Richard Hallvig, Annabelle Løwe og Synne Eilertsen spontane oppsummering etter 35 forrykende minutter på scenen.

Forestillingen Tiny Dancers er et samarbeid mellom danseelevene på Vg1,2, og 3, og tredjeklassingene står selv som arrangører. Etter dagens gratisforestilling var de overveldet over det store oppmøtet.

- Veldig gøy! Vi hadde aldri trodd at det skulle bli helt fullt, sier Hallvig.

I løpet av den drøye halvtimen var danseelvene innom flere ulike sjangre og dansestiler, til stor glede for de mange frammøtte.

- Jeg hadde ikke så veldig høye forventninger før forestillingen, men det var kjempemoro. Danserne var enda flinkere enn jeg trodde, sier Lukasz Kudrewicz i 2STBØ.

Også avdelingsleder Gro Einarsen ved musikk og dans lot seg imponere.

- Jeg syns elevene er flinke til å by på seg selv, og det er morsomt å se ulike sjangre og ferdigheter. All ære til både elever og lærere som står på for å få det til. Det ligger mye jobb bak, sier Einarsen.

Dagens hektiske program gir ikke danseelevene mange timer til å komme til hektene igjen. Allerede i kveld åpnes nemlig dørene til Kon-Tiki på nytt. Denne gangen for å ta imot venner, familie og andre danseinteresserte til en utvidet utgave av Tiny Dancers.

- I kveld vil vi vise en lengre forestilling med flere danser, forteller trekløveret Hallvig, Løwe og Eilertsen, som nå er gode og varme i trøye etter første gjennomkjøring.

Parallelt med forberedelsene til dagens forestillinger, har øvelsene til Creatures of the night gått. Forestillingen, som er et samarbeid mellom musikk- og danseelevene ved THVS, framføres i Bølgen over nyttår. Nå håper elevene at gratisforestillingen i Kon-Tiki ga mersmak sånn at kulturhuset fylles opp i uke ti neste år.

Bilde av Tiny Dancers

Bilde av Tiny Dancers