Seniorball med «de gule engler» på Sliperiet - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 08. okt. 2013
  • 26. jun. 2014

Seniorball med «de gule engler» på Sliperiet

Elevene i 2HEA og 2HEB svingte seg i dansen da over 100 pensjonister var samlet til ball 26. september.

Larvik kommune sto som arrangør av ballet med pensjonister som målgruppe, og både hjemmeboende og beboere fra kommunens sykehjem og eldresenter var påmeldt.

Fra Thor Heyerdahl vgs bidro Vg2-elevene fra helse- og oppvekstfag med å servere en treretters middag. Elevene var delt inn i grupper på to med ansvar for sine bord og gjester.

Etter middagen var det tid for dans til toner fra Larvik Storband, og elevene tok virkelig oppgaven alvorlig og fikk med seg mange eldre ut på dansegulvet til stor glede for de mange gjestene.

Som seg hør og bør, ble også ballets prins og prinsesse kåret i løpet av kvelden. De to prisene gikk til to som hadde utmerket seg positivt, og gleden var stor da Jamal i 2HEA ble ropt opp. Han fikk utmerkelsen for å være usedvanlig generøs med å by opp de eldre damene til dans, og det vanket både blomster og hvitt utmerkelsesbånd med «Ballets Prins» skrevet med gullskrift.

Håpet er nå at seniorballet blir en årlig begivenhet der HO-elevene kan delta med sine gule T-skjorter som forteller at de vil spre livsglede for eldre.

Bilde fra seniorball på Sliperiet

Jamal i klasse 2 HEA ved Thor Heyerdahl vgs og Inga Toverud fra Tårngården eldresenter ble kåret til ballets prins og prinsesse. Her sammen med ordfører Rune Høiseth i Larvik kommune.

Bilde fra seniorball på Sliperiet

Victoria i 2 HEB tar seg godt av damene på bord 3. F.v. Karen Lilly Danielsen, Inga Toverud, Maud Anita Lysko fra Tårngården eldresenter.

Bilde fra seniorball på Sliperiet

Frida i 2 HEB ved Thor Heyerdahl v.g.s. og Jan Einar Tveter fra Lilleskogen borettslag ble gode venner og svingte seg på dansegulvet.

 

Tekst og foto: Randi P. Heimstad, livsgledekoordinator