Tradisjonsrik realfagssamling - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 02. jan. 2014
  • 26. jun. 2014

Tradisjonsrik realfagssamling

Vg3-elevene inviterte studenter og realfagslærere til julelunsj.

Hele ni tidligere elever, nå studenter, møtte opp hos realfagselevene siste skoledag før jul for å fortelle om sine studier og hvordan det er å være student.

- Vi fikk besøk av studenter fra både NTNU i Trondheim, Universitetet i Bergen, UMB på Ås samt en som studerer biologi i England og en som tar meteorologi i USA – altså et stort spenn, både geografisk og faglig, forteller Knut Gjertsen.

Realfagslæreren syns det alltid er like hyggelig når tidligere elever finner veien tilbake til Larvik rundt juletider.

- Det gir en flott mulighet for våre elever til å få innblikk i hva de kan velge etter THVS, og ikke minst danne relasjoner til larviksungdom som allerede er ute i den store verden, sier Gjertsen, som passer på å rette en stor takk til festkomiteen på Vg3 for å ha laget en hyggelig ramme rundt det tradisjonsrike julebordet.

Og det var ikke bare realfagselevene som hygget seg med julemat siste dag før juleferien. På avdeling for teknikk og industriell produksjon gikk både kald- og varmmaten unna og stemningen var upåklagelig. Rundt et av bordene sitter Malek Arabi, Mohamed Taha og Fehlix Christiansen mette og svært fornøyd med dagen så langt. Diverse julemat er prøvd ut og skoleferien nærmer seg med stormskritt.

- Vi har det veldig hyggelig, forsikrer trekløveret. 

Mandag 6. januar er TP-guttene og resten av medelevene tilbake på skolen og klare for et nytt innholdsrikt halvår.

Bilde fra julelunsj på realfag 

Mange gode samtaler fant sted etter at ribbe, medisterkaker, pølser, surkål og riskrem var fortært på biologirommet i 5. etasje, -noen ble til og med sittende å prate til lenge etter skoledagens slutt. (Foto: Knut Gjertsen)

Bilde fra julelunsj på TP

Praten gikk livlig rundt bordet der Malek Arabi, Mohamed Taha og Fehlix Christiansen, Robel Bahre, Mahmod Ayoud og Ken Robin Osman hygget seg med god mat morsomme historier. (Foto: Stine Indahl)