Viser fram Tiny Dancers - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Stine Indahl
  • 11. nov. 2013
  • 26. jun. 2014

Viser fram Tiny Dancers

19. november inviterer elevene ved danselinjen hele skolen til forestilling i Kon-Tiki.

- Tiny Dancers blir en liten smakebit på den større forestillingen som vi forbereder sammen med musikkelevene i uke ti neste år, forteller Maren Østby, Mina Guthu og Synne Eilertsen i 3MDA.

Forestillingen i Kon-Tiki er et samarbeid mellom danseelevene på Vg1,2, og 3. Nå gleder trekløveret i 3MDA seg til å vise fram arbeidet som legges ned på danselinjen hver eneste dag.

- Det skal bli fint at de andre elevene får se at vi gjør noe annet enn å stå ved barren og tøye hele dagen. Det er ingen lek å gå på danselinja, men hardt arbeid som ligger bak hele veien, sier tredjeklassingene, som lover et bredt spekter av innslag den 19. november.

- Vi er innom alle salgs sjangre, og kommer til å presentere danser som både elever og lærere har vært med på å lage, legger jentene til.

Arrangøransvar

Mens alle tre trinnene er involvert i selve dansingen, har tredjeklassingene i tillegg fått ansvaret for forberedelser og gjennomføringen av hele arrangementet.

- Det er veldig spennende. Vi har fordelt oppgaver som markedsføring, billettsalg og utforming av program mellom oss, og fått gjøre alt på vår måte, sier Mina.

I tillegg til elevforestillingen i midttimen, åpnes dørene til Kon-Tiki på kveldstid slik at også andre får oppleve Tiny Dancers.

- Det blir nok først og fremst venner og familie som kommer på kvelden, men det er åpent for alle. Vi håper på et overfylt Kon-Tiki, sier Synne.

Musikk- og danseopplevelse

Parallelt med forberedelsene til den 19. november går øvelsene til Creatures of the night. Forestillingen, som er et samarbeid mellom musikk- og danseelevene, framføres i Bølgen over nyttår. Allerede nå kan elevene røpe at vinterens forestilling vil bli enda større enn tidligere år.

- Vi legger opp til en rød tråd og med mer roller og drama. Forestillingen blir en fortelling der vi setter sammen musikk og dans, sier jentene, som oppfordrer til å møte opp både i Kon-Tiki og i Bølgen.

- Da får de virkelig se utviklingen fra et lite nummer her på skolen til et stort og mer sammensatt nummer i Bølgen, avslutter Maren Østby, Mina Guthu og Synne Eilertsen.

Plakat for elevforestillingen Tiny Dancers

Plakaten har blitt laget med god hjelp fra Edward Dreng Karlsen og Tina Veronika Odberg Markeseth i 3MKB.

Bilde av elever i 3MDA

Mina Guthu (t.v.), Synne Eilertsen og Maren Østby i 3MDA gleder seg til å presentere elevforestillingen Tiny Dancers i Kon-Tiki.