- Måtte gripe sjansen - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Stine Indahl
  • 18. nov. 2014
  • 04. mar. 2015

- Måtte gripe sjansen

Nora Christiansen (16) skal lede prisutdelingen i Arena 9. desember.

Når H.M. Dronning Sonja besøker THVS for å dele ut skoleprisen for likeverd og inkludering, venter nærmere 2.000 elever, ansatte og inviterte gjester i Arena. Fra scenen skal Nora Christiansen i 1MDA sørge for å lose arrangementet trygt i havn.

- Jeg er egentlig ikke vant til å stikke meg fram i skolesammenheng, men noen ganger må en bare tørre å gripe sjansen, sier 16-åringen, og legger til:

- En kommer seg ikke ut i verden hvis en ikke tar noen sjanser, og det er akkurat det jeg føler at jeg gjør nå. Jeg tar en sjanse - selvfølgelig har jeg ikke lyst til å dumme meg ut foran så mange mennesker.

Fin ramme

Forberedelsene til prisutdelingen 9. desember er allerede godt i gang. Både elever, lærere og øvrige ansatte er i full sving slik at alt fra kulturelle innslag og matservering til omvisning i skolebygget og rigging i Arena skal være i skjønneste orden til den store dagen. At en av skolens elever også har tatt på seg oppgaven å være konferansier imponerer rektor Robert Rognli.

- Jeg setter stor pris på at vi har fått en elev til å være konferansier, og jeg er sikker på at Nora gjennomfører dette på en utmerket måte. Det vil sette en fin ramme på utdelingen av Dronning Sonjas skolepris, sier Rognli.

Litt «gal»

Danseeleven selv har ikke begynt å kjenne på de store nervene helt ennå og håper tidligere sceneerfaring vil være en trygghet også under selve arrangementet.

- Jeg er vant til å stå på scenen gjennom Nanset Ten Sing, Teater Ibsen og Larvik Barne- og Ungdomsteater. Selv om jeg aldri har stått foran 2.000 mennesker, er jeg ganske trygg på at jeg skal klare å holde meg rolig, forsikrer Nora.

16-åringen, som drømmer om å bli skuespiller, innrømmer at venner og familie ikke ble kjempeoverrasket da hun fortalte om konferansierjobben.

- De kjenner meg jo og at vet at jeg er litt «gal». Jeg kommer nok til å få et skikkelig adrenalinkick den 9. desember, avslutter Nora Christiansen.