En uforglemmelig aften - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 23. sep. 2014
  • 22. okt. 2014

- En uforglemmelig aften

HO-elevene strålte med sine gule t-skjorter under Seniorballet på Sliperiet.

- Dette arrangementet ser ut til å bli en årlig tradisjon og begivenhet. For elevene handler dette om å kunne spre Livsglede for eldre, forteller livsgledekoordinator Randi P. Heimstad fast.

Det er Larvik kommune som arrangerer ballet som har pensjonister som målgruppe. I år var hele 120 hjemmeboende og beboere fra kommunens sykehjem og eldresenter påmeldt.

- Elevene fra Helse- og oppvekstfag (HO) deltok med all sin glød. Oppgaven var å servere en treretters middag samt å være gledesspredere for kveldens gjester, sier Heimstad.

Bilde fra Seniorball på Sliperiet

Etter middagen var det tid for polonese og dans til toner fra Larvik Storband. Med den største selvfølgelighet fikk elevene med seg de eldre ut på dansegulvet - til stor glede for de mange gjestene.

- Fra skolens side er vi veldig takknemlig for samarbeidet vi har fått til med Larvik kommune. Tilbakemeldinger vi får tyder også på at dette er gjensidig. Elevene setter virkelig sitt preg på kvelden, og både unge og eldre får oppleve gleden av å gjøre noe positivt sammen som alle kan leve lenge på, avslutter livsgledekoordinatoren.

Bilde fra Seniorball på Sliperiet