Ga alt under Grand Prix - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 25. apr. 2014
  • 26. jun. 2014

Ga alt under Grand Prix

AHT-elevene strålte fra scenen og imponerte foran et fullsatt Kon-Tiki.

- Grand Prix har blitt en årlig tradisjon som elevene syns er veldig gøy. Mange av dem ser på Grand Prix Junior og stortrives med å opptre på scenen, sier Hilde Økstad.

Sju deltakere hadde meldt seg på til gårsdagens sangkonkurranse. Foran et fullsatt Kon-Tiki klemte AHT-elevene til på både norsk og engelsk til stor entusiasme fra de mange tilhørerne.

- Vi hadde ikke regnet med så mange i salen, men det er klart det er veldig moro når det blir så mye klapping og heiarop, sier Økstad.

En av elevene som virkelig ga alt var Eirik Johansen, som imponerte på ekte trøndersk. DDE-klassikeren «E6» var det soleklare valget for Eirik da låt skulle velges.

- Det er både mitt favorittband og min favorittsang som jeg har øvd lenge på, forteller sangeren.

Etter endt poenggivning var det til slutt Peder Magnus Kleven Ovesen som trakk det lengste strået. Likevel kunne alle deltakerne innkassere hver sin premie – uavhengig av poengsum.

- Den svært populære premien var valgfri kake fra kaffebaren, sponset av Sten Vidar på restaurant- og matfag. Det var selvfølgelig stor stas, forteller Økstad.

Dermed var det bare å kaste seg over sjokoladekaker, skolebrød og andre søte fristelser fra kaffebaren. Vel fortjent etter strålende innsats!

Bilde fra Grand Prix

Eirik Johansen studerer egen innsats på ipaden etter at kakepremien er fortært.

Bilde fra Grand Prix

Dommerne Monica Lystadmoen Amundsen, Kirsti Brygman og Geir Rune Sleveland sørget, sammen med primus motor Hilde Økstad (t.v.), for å holde orden på poeng og sangprestasjoner.
Foto: Anne Gro Styrvold