Høståpning i Tigris - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 26. aug. 2014
  • 22. okt. 2014

Nå åpner Tigris igjen

Elevene fra restaurant- og matfag fortsetter restaurantsuksessen.

Etter en intensiv eksamensperiode og påfølgende velfortjent sommerferie, åpner elevene igjen restaurantdørene på THVS. Førstkommende torsdag står dampet ørret og fylte vannbakkels på menyen.

- Både elever og vi lærere gleder oss til å starte opp igjen, sier Hilvi Hoff Karlsen.

Denne høsten holder Tigris oppe en del torsdager fram mot jul. I tillegg frister Kaffebaren med varme drikker. I oppstarten står elevene i 2KSA og 2KSB for bemanningen, før Vg1-elevene henger seg på etter hvert.

- Måten servicenivået i restauranten utvikler seg på i løpet av et skoleår imponerer oss. Likevel er det viktig å ta høyde for at dette er en læringsarena for elevene. Her skal det læres og feiles og det må det være rom for, understreker Karlsen.

Høstens meny klargjøres i disse dager og vil publiseres på skolens nettside så fort den er klar. Første mulighet er som nevnt allerede torsdag, og her er det førstemann til mølla. Bordreservasjon sendes på e-post til tigris@vfk.no

 

Bildet over: Truls Ravler Halvorsen (f.v.), Carlos Wasvik, Emilie Mathisen, Christian Løkka Karlsen og Aleksander Westegård Hansen i 1RMB er allerede i full sving på kjøkkenet. Etterhvert blir Vg1-elevene også å se i Tigris og Kaffebaren.