Humørfylt russelunsj - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Stine Indahl
  • 15. mai. 2014
  • 26. jun. 2014

Humørfylt russelunsj

Russen fikk ros for inkluderende russetid.

370 festpyntede russ hadde lagt russebuksa hjemme og virkelig dresset seg opp til dagens tradisjonsrike russelunsj. Gjensyn med russerevysuksessen og fengende innslag fra musikkelevene bidro til en fin ramme, og rektor Robert Rognli benyttet anledningen til å gi årets russekull velfortjent skryt.

- Dere har gjort en formidabel innsats for kreftsaken og viste gjennom den fantastiske russerevyen hva dere står inne for og klarer å mobilisere når dere virkelig går inn for det. I tillegg er det ingen andre som har gjennomført vrengekroa på en så prikkfri måte som dere har gjort, sa Rognli, før han la til:

- Men det som har gjort aller størst inntrykk på meg er måten dere har inkludert AHT-elevene i årets russefeiring på – både gjennom vrengekroa og rulling senest i går. Dette er THVS-russen på sitt aller beste!

Bilde fra russelunsj i Kon-Tiki

Også russepresident Anders Amundsen er godt fornøyd med sine medruss.

- Jeg syns dere har vært veldig snille og dermed gjort jobben enklere for oss i russestyret. Nå håper jeg at russetiden har blitt det dere håpet på og så fram til, sa Amundsen.

- Jeg er stolt over å ha vært russepresidenten deres og setter utrolig stor pris på at jeg fikk den muligheten.

AHT-elevene var også selvskrevne gjester under lunsjen, og hadde til og med bidratt med oppdekkingen i forkant. I tillegg stilte Vg1-elevene fra restaurant- og matfag mannsterke opp og sørget for plettfri servering av lasagne med salat og brød.

Etter at maten var fortært, satt musikkelevene Amund Fredriksen, Adrian Damsgaard, Eirik S. Berg og Krister Hognestad et verdig punktum for lunsjen med en humørfylt framføring av Walkabout. Deretter bar det rett i russebuksa igjen for helt siste innspurt.

- Snart er moroa over, men jeg er helt sikker på at dere klarer den overgangen helt fint. Jeg ønsker dere en strålende avslutning på russetiden, lykke til med eksamen og håper å se dere i hopetall i toget lørdag formiddag, avsluttet Robert Rognli.

Bilde fra russelunsj i Kon-Tiki

Bilde fra russelunsj i Kon-Tiki