Ida-Sophie ble årets Heyerdahlitt - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 23. jun. 2014
  • 11. aug. 2014

Ida-Sophie ble årets Heyerdahlitt

Ble tatt imot med jubel og applaus fra både medelever og ansatte.

I skarp konkurranse fra fire andre nominerte, var det Ida-Sophie Bråthen i 1HTA som fredag stakk av med prisen som årets Heyerdahlitt. Ida-Sophie har i stor grad bidratt inkluderingen av AHT-elevene på THVS, og viser tydelig omsorg for de rundt seg.

Kåringen av årets Heyerdahlitt har blitt en fin tradisjon på skolen og ikke minst en kjærkommen anledning til å hedre elever og ansatte som utmerker seg ved å være ekstra modige, nysgjerrige og utadvendte. Foruten Ida-Sophie var Sondre Horst 1SSB, William Pasnin 1STD, Louise Camilla Bentsen 2SSB og Anna Sørensen 3MKA nominert til prisen.

Bilde fra utdelingen av årets Heyerdahlitt

 

Fredag formiddag var det en strålende fornøyd vinner som mottok diplomet som beviser at hun er årets Heyerdahlitt 2014 – til velfortjent jubel og applaus fra alle frammøtte. Rektor Robert Rognli sto for utdelingen, og begrunnet tildelingen med blant annet følgende:

«Ida-Sophie er lett å ta kontakt med og bidrar i stor grad til at elever og personale på THVS får et positivt kjennskap til det å være en person med en nedsatt funksjonsevne. Ida er så lite selvhøytidelig, at det er en befrielse for andre ungdommer som sliter med å skulle oppfylle det perfekte kroppsidealet og jaget etter å følge opp alt dagens samfunn krever.  Hun er stolt av skolen sin, medelevene sine og alle ansatte, og er en nydelig representant for Thor Heyerdahl videregående skole».

Vi gratulerer!