Inviterer til håndballfest mot Györ - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Tekst: Stine Indahl Foto: Svein André Svendsen
  • 06. feb. 2014
  • 26. jun. 2014

Inviterer til håndballfest mot Györ

Sponsoravtale sikrer gratis inngang for alle ansatte i Arena.

I morgen møter Larvik HK Györ til mesterligaoppgjør på hjemmebane. Ved å vise fram ID-kortet får alle ansatte gratis inngang for to voksne og to barn.

- Da LHK tok kontakt og ønsket en avtale rundt bruk av treningssenteret, syns vi det var hyggeligere å kunne gi ansatte et slikt gode framfor noen tusenlapper i årlige leieinntekter, sier administrasjonssjef Stig Skogekker.

Også klubbdirektør Bjørn-Gunnar Bruun Hansen er godt fornøyd med avtalen.

- For oss er dette en ytterligere styrking av samarbeidet med THVS, som vi allerede samarbeider med på flere områder – blant annet idrettsfag og medier og kommunikasjon, sier klubbdirektøren.

I tillegg til inngang til LHKs hjemmekamper, gir sponsoravtalen skolens ansatte anledning til å handle treningsutstyr til en hyggelig pis.

- Vi har sponsoravtaler med flere spennende leverandører. Det jobbes nå med å få på plass en web shop der en kan bestille treningstøy, sko og fritidsklær som kan hentes på Jippi Lekeland på Hegdal, forteller Bruun Hansen.

For de som har planer om å få med seg fredagens mesterligaoppgjør, lønner det seg å være tidlig ute. Torsdag morgen var allerede nærmere 3.000 billetter forhåndsolgt til kampen der hjemmelaget skal reise kjerringa etter premieretapet mot Krim i Ljubljana.

- I utgangspunktet gjelder avtalen ståplasser, men vi har holdt av tre av fire hjørner og satser på at en god del vil få anledning til å sitte. Vi håper å se mange THVS-ansatte på tribunen både mot Györ og kommende cup- og seriekamper, avslutter Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.  

ID-kortene er nå registrert i LHKs billettsystem slik at det ikke er nødvendig å hente ut billetter på forhånd. ID-kortet brukes som en ordinær billett som scannes ved inngangen. Kampstart Larvik HK – Györ er klokka 20.00. Dørene åpnes klokka 18.00.