Klippet seg inn på rom N331 - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 01. sep. 2014
  • 22. okt. 2014

Klippet seg inn på rom N331

Spesiell velkomst for Tom Reppesgård på teknikk og industriell produksjon (TP).

På sin første offisielle arbeidsdag på THVS ble nyansatt avdelingsleder Tom Reppesgård møtt med sperret kontordør. Utenfor rom N331 hadde nemlig avtroppende avdelingsleder Paul Kristiansen sørget for at Reppesgård måtte klippe seg inn til sine ventende kolleger. Den røde snoren var for anledningen erstattet med kjetting.

- Vi må jo gjøre dette skikkelig, sier Paul Kristiansen med et stort smil.

Dermed var det ingen annen utvei enn å finne fram avbitertanga og gjøre kort prosess på veien inn på kontoret.

- Dette blir moro og veldig annerledes, slår Reppesgård fast.

Den nye lederen på avdeling for teknikk og industriell produksjon kommer fra stillingen som avdelingsleder Idrett i Luftforsvaret. Etter å ha snikstartet på opplæringen de siste to ukene, gleder Reppesgård seg til for alvor å ta fatt på nye oppgaver. Med seg på veien får han gode råd fra sin snart pensjonerte forgjenger.

- TP er en kompleks avdeling der mye handler om prioriteringer. Den viktigste jobben vi gjør er likevel å legge til rette for best mulig arbeidsvilkår – hver eneste dag, sier Kristiansen.

På rom N331 ser resten av kontoret fram til fortsettelsen.

- Det er spennende og vemodig på samme tid. Vemodig at Paul slutter og spennende å bli kjent med en ny kollega, sier Brith Toril Flage.

Bilde av Paul Kristiansen og Tom Reppesgård

Snart pensjonert avdelingsleder Paul Kristiansen (t.v.) på teknikk og industriell produksjon ønsker Tom Reppesgård velkommen på kontoret. Avdelingslederne Brith Toril Flage, Heidi Elgesem og Sten Vidar Johannesen ser fram til å få en ny kollega på kontoret.