Lover duftende førjulsstemning - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 02. des. 2014
  • 04. mar. 2015

Lover duftende førjulsstemning

AHT-elevene byr på hjemmelaget bakst og små julegaver på torsdagens julemarked.

Snøen lar vente på seg, men når Lars Erik Saubø, Henriette Hansen, Nadia Naqvi, Sharin M. Kobro og Malin Kirknes rigger i stand til julemarked utenfor biblioteket, ligger alt til rette for at julestemningen bør komme snikende.

- Vi oppfordrer som vanlig både elever og ansatte til å ta med seg kontanter. Her blir det mye forskjellig å velge mellom, forteller lærer Lene Borgersen.

Salg og serviceelevene på AHT har virkelig vært produktive etter høstens salg til inntekt for Operasjon Peru. Nå er peruanske vennskapsbånd erstattet med alt fra små julegaver og gavepapir til tovede hjerter, lyslykter og julekaker.

Bilde fra julemarked

 

- Det har vært mye å gjøre, men det er så koselig å jobbe med håndarbeid, sier Nadia Naqvi.

Fra klokka 09.30 og fram til 13.00 er Nadia og hennes medelever på plass utenfor biblioteket både førstkommende torsdag og torsdag 11. desember.

- I tillegg til produktene vi selger blir det varm gløgg, julemusikk, kaffe og krydderkake. Rett og slett hyggelig julestemning, forteller Borgersen, som er tydelig stolt av elevenes innsats.

- De har virkelig stått på og ikke valgt noen enkle løsninger. Bildene på klistrelappene og gavepapiret er for eksempel ikke noe elevene har hentet fra nettet. Alle motivene er tegnet for hånd og jobbet videre med i Photoshop og Illustrator.

Dermed er det bare å fylle lommeboka med kontanter og benytte sjansen til å begynne juleforberedelsene. Og ønsker du å stryke noen av sortene på «syv-slag-lista», kan elevene bistå med det også: Både sandnøtter og pepperkaker er ferdig bakt og klare for salg på torsdag.

Bilde fra julemarked

Bilde fra julemarked