Musikalsk førjulsstemning - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 14. des. 2014
  • 04. mar. 2015

Musikalsk førjulsstemning

Gjentar fjorårssuksessen med julekonsert i Kon-Tiki.

Mens Vg3-elevene er ansvarlige for alt rundt konserten med rigging, lyd, lys, pynt og program, er det musikklinjas Vg1-elever som står bak det musikalske innholdet under tirsdagens julekonsert.

- Vi håper på fullsatt sal som i fjor. Konserten er gratis og det blir førstemann til mølla på tirsdag også, forteller Kristoffer Hognestad, Nikolai Lysnes og Helene Johanne Gjone i 1MDA.

Trioen kan se tilbake på en travel høst, men trives med ulike småkonserter før skoleårets største produksjon i Bølgen i uke 7. I Kon-Tiki lover de både kjente juleklassikere og noen mindre kjente nummer.

Vi kommer til å framføre de julesangene som en vant til å høre, men vi vil eksperimentere litt med det kjente også. Det er spennende å gjøre nye ting!

Vg1-elevene har allerede rukket å spille flere konserter i høst – blant annet en barokk-konsert i Larvik kirke og en lunsjkonsert.

Det blir langeskoledager og en god del stress, men det er et gøy stress som vi absolutt trives med, avslutter Kristoffer, Nikolai og Helene Johanne, som gleder seg til å stå på scenen foran medelever og ansatte i Kon-Tiki på tirsdag kl. 11.45.  

 

Bildet øverst i artikkelen er tatt under torsdagens generalprøve i Kon-Tiki.

Bilde av plakat til julekonsert