Opphørssalg for Sporty Phone UB - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Stine Indahl
  • 05. mai. 2014
  • 26. jun. 2014

Opphørssalg for Sporty Phone UB

Selger ut deksler til superpriser og drar på velfortjent Aalborg-tur.

- Tirsdag og onsdag denne uken har vi opphørssalg med veldig gode priser. Vi kommer til å sitte utenfor elevrådsrommet i første etasje, forteller AHT-elevene Kristian Laksmark, Sindre Støtvig Hammeren og Kenneth Gilberg.

Sammen med Andrea Eskedal har de tre guttene startet og drevet ungdomsbedriften Sporty Phone UB. Salget av mobildeksler har gått enda bedre enn elevene hadde forestilt seg, og nå skal siste rest ut.

- Vi selger plast- og silikondeksler, først og fremst til Samsung S4, for ti kroner. I tillegg har vi noen få skinndeksel igjen som vi selger for 100 kroner, forteller lærer og mentor Lene Borgersen.

Effektiv markedsføring

Det er elevene selv som har tatt alle avgjørelser knyttet til driften av ungdomsbedriften. Det har gitt resultater – både økonomisk og ikke minst når det gjelder kunnskap om innkjøp, salg og etterspørsel. I tillegg har Facebook blitt brukt aktivt og målbevisst i markedsføringen.

- Vi har nok fungert mer som en butikk enn mange av de andre ungdomsbedriftene. Og så har vi tjent penger! Elevene har virkelig stått på og jobbet masse både i forbindelse med messer og med salg i midttimene, foreller Borgersen.

Og elevene selv har tatt ekstraarbeidet med et smil.

- Det har gått bedre enn forventet. Jeg trodde det skulle være vanskeligere å drive bedrift og at vi ikke skulle klare å selge så mye, sier Kenneth Gilberg.

Valgte firestjerners hotell

Men selge har de gjort i rikt monn, også før denne ukas opphørssalg, og nå venter velfortjent tur til Aalborg. Også det bestemt av den målbevisste gjengen bak Sporty Phone UB.

- Vi fikk foreslå ett reisemål hver, og så stemte vi fram det beste forslaget. Det ble Aalborg og det beste hotellet vi fant. Det har til og med treningssenter, forteller den reiseklare gjengen.

2. juni setter de seg på båten med kurs for den danske byen. Men først skal ungdomsbedriften altså oppløses med stil.

- Ta med kontanter og møt opp mellom klokka 11.00 og 13.00 tirsdag og onsdag for å gjøre et skikkelig varp, oppfordrer Kristian, Sindre og Kenneth!