På plass i ny jobb - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Stine Indahl
  • 14. feb. 2014
  • 26. jun. 2014

På plass i ny jobb

Trude Cecilie Hasle og Bente Mørck Krogdahl gjør rektors ledergruppe komplett.

Med ansettelsen av Hasle som studierektor innenfor studieforberedende programområder fylles endelig stillingen som har stått ubesatt siden i fjor høst. Samtidig trer Krogdahl inn som ny personal- og organisasjonssjef etter Toril Lislien.

- Jeg har hatt et kjempeflott møte med en fin skole og mange hyggelige elever og ansatte, sier Hasle etter en drøy uke i ny jobb.

Mens Hasle daglig møter gamle kjente fra tiden som teamleder og stedfortredende rektor på Ra ungdomsskole, kommer Krogdahl fra Oslo og dermed til en helt ny tilværelse på THVS.

- Jeg kjenner jo ingen fra før, men jeg har allerede merket meg den vennlige og positive stemningen som er på skolen. I tillegg er jeg imponert over alle fasilitetene i dette fantastisk flotte bygget, sier Krogdahl.

Bred erfaring

Den ferske personal- og organisasjonssjef er utdannet jurist og bedriftsøkonom og har bred erfaring spesielt innenfor personal- og organisasjonsarbeid. Hun har blant annet erfaring fra stilling som HR-sjef i Akershus fylkeskommune, personalsjef ved Kunsthøgskolen i Oslo og mange år som rådgiver i Kunnskapsdepartementet.

- Jeg har jobbet innenfor personal og ledelse i mange år, og tror bredden og erfaringen min er en styrke, og gjør at jeg kjenner igjen en del problemstillinger allerede.

De to ferske medarbeiderne er nå klare til å ta fatt på mange spennende arbeidsoppgaver, og finne en samarbeidsform i ledergruppen som fungerer for alle.

- Det er viktig at vi får utnyttet kompetansen hos hver enkelt og samtidig ha respekt for andres områder. Vi gleder oss til fortsettelsen, og håper virkelig at vi kan være til nytte, sier Hasle og Krogdahl med et smil.

Utfyller hverandre

Og akkurat det er ikke rektor Robert Rognli det aller minste i tvil om.

- Det er veldig fint å ha Trude og Bente på plass og at ledergruppen nå er komplett. Jeg er meget fornøyd med sammensetningen av ledergruppen der vi har spisskompetanse innenfor viktige områder og samtidig utfyller hverandre med ulik bakgrunn og erfaring, sier Rognli.

- Jeg har forventninger om at Trude og Bente vil tilføre skolen mye innenfor ledelse der vi har fokus på elevens læringsutbytte. Henholdsvis ved å lede pedagogisk utviklingsarbeid på en god måte og ved å videreutvikle en profesjonell organisasjon som gir gode rammebetingelser for medarbeidere og elever, avslutter Robert Rognli.