Showtime i Kon-Tiki - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 04. nov. 2014
  • 04. mar. 2015

Showtime i Kon-Tiki

Torsdag inviterer danselinja til gratisforestilling i midttimen.

Forberedelsene er i full gang i dansesalen. Med 9. klassinger på Rett kursvalg på sidelinja byr danseelevene sjenerøst på noen smakebiter før torsdagens forestilling.

- Det blir alt fra klassisk ballett til showdans. Med utgangspunkt i koreografiene fra undervisningen blander vi mange ulike stiler som moderne jazz, hip hop og klassisk, forteller Tine Elise Ledsten i 3MDA.

Torsdag klokka 11.45 håper hun at både elever og ansatte på THVS fyller opp Kon-Tiki. I tillegg åpens dørene for venner, familie og andre interesserte klokka 19.00 på kvelden. Billetter til kveldsforestillingen koster 50 kroner og kan kjøpes i døra.

Bilde av plakat Showtime

- Vi vil selvfølgelig at flest mulig skal komme for å se på oss. De som kommer på kveldsforestillingen kan også vente seg litt improvisasjon, sier Ledsten.

Totalt 24 danseelever fordelt på alle tre trinn bidrar til forestillingen. I bakhodet ligger allerede uke 7-forestillingen som settes opp i Bølgen på nyåret.

- Det er viktig med samhold – særlig fram mot uke 7 der vi samarbeider veldig mye på tvers av både klassetrinn og musikk- og danselinja.

For 9. klassingene som hadde danselinja som sitt førstevalg under denne ukens Rett kursvalg ble tirsdagen en fin smakebit på hva utdanningsprogrammet har å by på.

- Danselinja kan absolutt anbefales. Vi har det gøy på skolen og får muligheten til å gjøre det vi elsker hver dag. Dans kan være en hobby eller noe en ønsker å fortsette med etter videregående skole. Det viktigste er at du kan bli hva du vil, avslutter Tine Elise Ledsten, Siri Keshavarzy, Silje Marie Balzersen, Rainara Dos Santos Marciao, Henriette Løberg og Anja Bjerkelund (bildet under).

Bilde fra forberedelsene til Showtime