Suksessrik høstdugnad - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 12. nov. 2014
  • 04. mar. 2015

Suksessrik høstdugnad

AHT-elevene sørget for å gjøre uteområdet klart til snøen kommer.

- Vi er veldig takknemlige for hjelpen fra elevene. De er en viktig støtte for oss, sier vaktmester Bianka Jacobs på THVS.

Onsdag denne uka var hele 22 elever og ti lærere og assistenter fra arbeids- og hverdagslivstrening (AHT) i sving med hageredskaper i både bed, busker, plen og trær.

- Jeg har vært med på dugnader tidligere også og liker veldig godt å hjelpe til, forteller Eirik Johansen (bildet) i 1HTB.

Sammen med flere medelever tok Eirik i et skikkelig tak med alt løvet som hadde samlet seg i bedene. Samtidig var andre i sving med å plante blomsterløk og binde sammen sivet til vinteren. I tillegg ble det tid til både søppelplukking og beskjæring av trær.

- Mens vi holdt på med alt som skulle gjøres ute, hadde pølsegjengen ansvar for å handle inn og sørge for en velfortjent matbit ved lunsjtider, forteller vaktmesteren.

Dermed ble dugnaden, som tradisjonelt holdes hver høst og hver vår på THVS, nok en gang en suksess.

- Det er ingen tvil om at elevene hjelper oss mye. Dette hadde vi brukt mange timer på å rydde alene. Samtidig er duette også en fin anledning til å bli bedre kjent med både ansatte og elever på skolen vår. Det er trivelig og sosialt, og én ting var alle enige om etter gårsdagens gode samarbeid: Det blir dugnad neste år også, avslutter Bianka Jacobs.

Bilde fra høstdugnad

Bilde fra høstdugnad

Bilde fra høstdugnad

Bilde fra høstdugnad

Bilde fra høstdugnad